• 20 mei 2018

  Quinta da Pellada, Pinhanços

  The Portugal Collection Day  Bedankt aan alle aanwezigen om er bij te zijn.

  See you again in 2023!

  Bekijk alle foto's hier (onze Facebookpagina) en hier (Instagram).

 • ma 21 oktober 2019
  17:00 tot 22:00u

  Mustang Garage, Schaapsweg 4, Heusden

  najaarsdegustatie Heusden - maandagavond  We nodigen uit om in het sfeervolle kader van de Mustang Garage, omringd door talrijke classic cars (echte maar ook 6.000 miniaturen), onze lekkerste wijnen van het moment te proeven.

  Eregast is Vitor Claro, één van de toonaangevende natuuurwijnmakers in Portugal. Hij zal zelf zijn wijnen aan u voorstellen.

  De volledige degustatielijst is beschikbaar hier.

  De toegang is gratis, reserveren niet nodig.

 • za. 19 okt. 2019
  aperitief vanaf 19u

  restaurant Melchior, Veemarkt 47, Tienen

  Tasting Dinner met Vitor Claro  Dit event is volzet.

   

  Het restaurant / de kok: 

  Gilles Melchior kookt al 2 jaar zeer lekkere gerechten in zijn restaurant op de Veemarkt
  in Tienen. Op 19 oktober stemt hij zijn bereidingen volledig af op de wijnen van Vitor Claro. We zouden kunnen schermen met de toprestaurants waar Gilles zijn vorming kreeg, maar we gaan dat niet doen, want inmiddels heeft hij allang zijn eigen plaats onder de zon bij mekaar gekookt. Hij kookt origineel en verfijnd, geïnspireerd door klassiekers van bij ons evengoed als door de vele boeiende keukens van deze wereld. Restaurant Melchior is een schitterende aanwinst voor de suikerstad. 

  De wijnmaker:

  Vitor Claro was in een vorig leven ook chef-kok maar sloot enkele jaren geleden zijn restaurant om full-time wijn te maken samen met zijn vrouw Rita. Ze werken enkel met zeer kleine, oude wijngaarden hoog in de bergen van de noordelijke Alentejo en in het kustgebied rond Lisboa.Er gaan enkel druiven en passie in de vaten bij Vitor en Rita. De zeer natuurlijke en intuïtieve manier van werken zorgt voor wijnen boordevol energie en karakter.