Ons bedrijf

Ambassadeurs van Portugal  sinds 1999

Sinds 1999 kammen we de Portugese wijngaarden uit op zoek naar wijnen voor de 'meerwaardezoeker', wijnen die je lekker vindt of niet, maar die alleszins nooit onverschillig laten. 
Meermaals per jaar proeven en selecteren Kris en Bert Jeuris bij de wijnmakers ter plaatse en importeren al hun wijnen exclusief voor de Belgische markt. Inmiddels vertegenwoordigen we zo ruim 40 domeinen uit alle wijnregio's van Portugal, goed voor meer dan 400 referenties. 

Kris Jeuris, zaakvoerder

Richtte in 1997 de wijnhandel op met een focus op Franse wijn en ontdekte kort nadien het potentieel van Portugal.
Vandaag verdeelt hij zijn tijd tussen het management en de verkoop in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. 

Bert Jeuris, zaakvoerder

Stapte in 2001 mee in het bedrijf en is net als zijn broer Kris voor 50% eigenaar. 
Hij is een gewaardeerd kenner van Madeira-wijn en beheert één van de grootste collecties historische madeira te wereld. Hij verzorgt mee de verkoop voor O- en W-Vlaanderen.

Sylvain Marcon, 

verkoop Wallonië/Brussel

Al jaren is Sylvain het aanspreekpunt van de gastronomie in Wallonië en Brussel. Hij wendde  bovendien zijn Corsicaanse roots aan om binnen ons zusterbedrijf Sapinot een prachtige collectie Corsicaanse wijn op te bouwen.

 New talent coming soonStijn Dewulf, verkoop Oost- en West-Vlaanderen / Antwerpen

Stijn is een man van de kust en al jaren actief in de wijnsector. Hij geeft wijnadvies van de strandbars in Knokke tot de hippe restaurants van Antwerpen.

Jarno Vanhuyse, verkoop West-Vlaanderen en logistiek manager

Jarno hielp ons de voorbije jaren uitgroeien tot een efficiënt werkend en servicegericht bedrijf. Sinds kort ontwikkelt hij ook zijn commercieel talent en begeleidt zijn eigen klanten.

Dries Samyn, logistiek

Al ruim 5 jaar beheert Dries ons magazijn in Roeselare en verzorgt zelf ook leveringen in O- en W-Vlaanderen. Voor onze klanten is hij een vertrouwd gezicht dat punctueel de juiste wijnen aanlevert.

Alex Lauwyck, office manager

Midden in het turbulente jaar 2020 verscheen Alex op ons kantoor in Roeselare waar hij zowel de aankoop, verkoop als logistiek ging ondersteunen en dat doe hij nog steeds heel goed.