ONTDEK ONS ZUSTERBEDRIJF

PINOT

Bert, Tom en Kris zijn 3 vrienden die al meer dan 20 jaar in de wijnhandel werken. Toen hun paden elkaar kruisten, duurde het niet lang voordat Pinot ontstond uit hun gedeelde passie.

 
De naam Pinot verwijst naar de typische kenmerken van hun favoriete druif, Pinot Noir, synoniem voor finesse, elegantie en sappigheid.
 
Het spreekt voor zich dat Pinot een sterke band heeft met de Bourgogne, maar de zoektocht naar 'Pinot'-wijnen heeft ons ook naar andere regio's geleid, zoals de Loire-vallei, Champagne, Languedoc en zelfs buiten de Franse grenzen.


Een bijzondere vermelding verdient ook Sylvain Marcon en zijn Corsicaanse connectie. Hij begon in 2016 bij ons als commercieel verantwoordelijke maar had eveneens de ambitie om de wijnen van zijn Corsicaanse thuisbasis in de kijker te zetten. 
We gaven hem carte blanche en zo werd Pinot verrijkt met een aanbod van de allermooiste wijnen van het Ile de Beauté. 


Under construction
Wij delen onze passie graag met u.We ontwikkelen momenteel voor u een aparte website om de wijnen van Pinot op gepaste wijze aan u voor te stellen. In afwachting kunt u steeds terecht in onze flagship store in Knokke of stuur ons een mailtje en we bezorgen u de prijslijst.